Η μάρκα If You Care ξεκίνησε το 1980 και το πρώτο μας προϊόν ήταν τα φίλτρα καφέ. Κατασκευασμένο από ίνες ξύλου με πιστοποίηση FSC που δεν ήταν λευκασμένες (χωρίς χλώριο) και πιστοποιημένες κομποστοποιήσιμες και επίσης δεν περιείχαν πλαστικές ίνες. Ένα ανεπιτήδευτο προϊόν, που αντιμετώπισε τις βασικές πεποιθήσεις της ομάδας που ανέπτυξε τη σειρά με τα χρόνια, αλλά εξαιρετικά δύσκολο να το προμηθευτεί κανείς εκείνη την εποχή. Εξακολουθούμε να είναι δύσκολο για εμάς να φέρουμε νέα προϊόντα στην αγορά που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας.

Κατανοούμε ότι είμαστε όλοι άρρηκτα συνδεδεμένοι μέσω των προϊόντων που χρησιμοποιούμε ως κοινωνία, από πού προέρχονται, τα υλικά που επιλέγονται, πώς παράγονται, πώς χρησιμοποιούνται και πώς απορρίπτονται. Κάθε απόφαση σε αυτήν την αλυσίδα γεγονότων και επιλογών έχει μετρήσιμη επίδραση στην ποιότητα ζωής στην κοινωνία μας και στο περιβάλλον. Καταλαβαίνουμε ότι έχοντας ένα υγιές σπίτι και έναν υγιή πλανήτη μπορείς να υπάρξεις μόνο ως ένα σύνολο.

Οι αποφάσεις που παίρνουμε ως ιδιοκτήτες και εσείς ως πελάτες έχουν σημασία και οι καθημερινές επιλογές μπορούν και φέρνουν αλλαγές. Αναγνωρίζουμε ότι ο καθένας μας είναι αποτελεσματικός παράγοντας αλλαγες και καλούμε τους ανθρώπους να κάνουν θετικές, συλλογικές, μετρήσιμες αλλαγές κατανοώντας και νοιάζοντας τις επιλογές που κάνουμε όλοι.

Εφαρμόζουμε αυτήν την προσέγγιση σε όλα τα προϊόντα της γκάμα μας, για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, ώστε συλλογικά να μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Διασφαλίζουμε επίσης ότι μοιραζόμαστε όλες τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με τα προϊόντα μας και τις επιλογές που έχουμε κάνει, ώστε να μπορείτε να κάνετε και εσείς μια τεκμηριωμένη επιλογή, χωρίς τη λάμψη του μάρκετινγκ, καθώς αντιμετωπίζουμε τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην κοινωνία, το περιβάλλον και τον κόσμο που όλοι μοιραζόμαστε.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.